AED LIFEPAK CR2 defibrilator, semi-autom. USB

€ 1.662,25 € 1.525,00 Excl. BTW

Levering 1-3 werkdagen

  • 12145
  • 12145
De LIFEPAK CR2 halfautomaat AED USB is de nieuwste aanwinst van de CR2 familie. Deze AED heeft...meer
Productinformatie "AED LIFEPAK CR2 defibrilator, semi-autom. USB"

De LIFEPAK CR2 halfautomaat AED USB is de nieuwste aanwinst van de CR2 familie. Deze AED heeft hetzelfde gebruiksgemak als de eerdere CR2 modellen maar is een stuk voordeliger. Dit komt doordat de AED niet altijd draadloos verbonden is, alleen Nederlandstalig is en nog enkele andere functies heeft dan de eerdere CR2 modellen.

Omschrijving.

 De LIFEPAK CR2 AED USB maakt gebruik van een USB kabel om de nodige gegevens uit te lezen. Dit is gelijk het grootste verschil met de CR2 wifi/3G AED, waarbij de gegevens en de status van het AED apparaat via een internetverbinding worden uitgelezen. De duidelijke afbeeldingen op de AED en de aanwijzingen op de elektrodencassette ondersteunen de hulpverlener tijdens een reanimatie. Tevens past het AED apparaat het volume automatisch aan het omgevingsgeluid aan waardoor instructies altijd hoorbaar zijn. Bij deze halfautomatische CR2 moet de hulpverlener de schok toedienen door op de schokknop te drukken wanneer het toestel dit aangeeft. 

Het is mogelijk om met één en dezelfde set elektroden een kind of volwassene te defibrilleren. Door middel van de kindermodusknop schakelt de AED automatisch over naar een gereduceerde energieafgifte voor kinderen. Zelfs gebruikers met minimale training kunnen in slechts twee stappen snel met levensreddende zorg beginnen. De LIFEPAK CR2 defibrillator maakt gebruik van eenvoudige afbeeldingen, hoorbare instructies en geautomatiseerde eigenschappen, zodat gebruikers zich kunnen blijven concentreren.

De LIFEPAK CR2 USB lijkt qua functies, werking en prijsstelling het meest op de door Stryker/LIFEPAK in 2019 LIFEPAK CR Plus AED. De CR Plus is vanwege het gebruiksgemak en de goede werking jarenlang een van de populairdere AED's in Nederland geweest.

Dit krijgt u geleverd:

  • De LIFEPAK CR2 halfautomaat AED USB
  • Één set universele CR2 elektroden
  • Één LIFEPAK CR2 batterij
  • De gebruikershandleiding
Verdere links naar "AED LIFEPAK CR2 defibrilator, semi-autom. USB"
Beschikbare downloads: