AED LIFEPAK CR2 defibrilator semi-autom.Wifi

Levering binnen 2 weken

Vraag een offerte aan
  • 12146
  • 12146
De LIFEPAK CR2 AED is de nieuwste en meest innovatieve AED van LIFEPAK. De CR2 is het enige AED...meer
Productinformatie "AED LIFEPAK CR2 defibrilator semi-autom.Wifi"

De LIFEPAK CR2 AED is de nieuwste en meest innovatieve AED van LIFEPAK. De CR2 is het enige AED apparaat die de ECG-ritmeanalyse uitvoert tijdens het geven van de borstcompressies, waardoor de pauzes tussen het reanimeren en defibrilleren minimaal blijven. Deze uitvoering is halfautomatisch en maakt gebruik van Wifi. 

Omschrijving. 

Volgens de ERC-richtlijnen kan de overlevingskans tot wel 70% worden verbeterd wanneer omstanders reanimatie toedienen met minimale pauzes. LIFEPAK CR2 is de enige AED die borstcompressies tijdens ECG-ritmeanalyse toestaat waardoor pauzeren tussen reanimatie en defibrilleren wordt beperkt. De pauzes worden zelfs geëlimineerd als er een niet-schokbaar ritme wordt waargenomen. Bij deze halfautomaat CR2 moet de hulpverlener de schok toedienen door op de schokknop te drukken wanneer het AED apparaat dit noodzakelijk vindt.

LIFELINKcentral

Batterij niet opgeladen? AED niet op zijn plaats? Het LIFELINKcentral programma zorgt ervoor dat het beheer van uw AED veel eenvoudiger en goedkoper wordt, terwijl de effectiviteit en gereedheid van de AED wordt verhoogd. Het LIFELINKcentral AED programmabeheer controleert (als onderdeel van elke automatische zelftest) elke CR2 die aangesloten is op een mobiel netwerk of Wi-Fi. Bij een eventuele storing van uw AED waarschuwt '24/7 monitoring' u onmiddelijk per e-mail. Met deze ingebouwde functie hoeven beheerders en hulpverleners zich geen zorgen te maken over de gereedheid van de AED.

Wisselbaar energieniveau 

Het is mogelijk om met één en dezelfde set elektroden een kind of volwassene te defibrilleren. Door middel van de kindermodusknop schakelt de AED automatisch over naar een gereduceerde energieafgifte voor kinderen. Zelfs gebruikers met minimale training kunnen in slechts twee stappen snel met levensreddende zorg beginnen. De LIFEPAK CR2 defibrillator maakt gebruik van eenvoudige afbeeldingen, hoorbare instructies en geautomatiseerde eigenschappen, zodat gebruikers zich kunnen blijven concentreren.

Draadloze connectiviteit met hulpverleners

Draadloze connectiviteit geeft hulpverleners (zoals ambulancepersoneel) een compleet overzicht van elke hartstilstand. Dus zelfs voordat ze ter plaatse aankomen, zijn ze beter voorbereid op de patiënt, weten ze details van de toegediende schokken en hebben ze de daadwerkelijke ECG van de patiënt al gezien.

Dit krijgt u geleverd:

  • De LIFEPAK CR2 halfautomaat AED met Wifi
  • Één set universele CR2 elektroden
  • Één LIFEPAK CR2 batterij
  • Connectie met Lifelink Central
  • De gebruikershandleiding

 

Verdere links naar "AED LIFEPAK CR2 defibrilator semi-autom.Wifi"
Beschikbare downloads: