Vacature: accountmanager

Ben jij commercieel gedreven, relatiegericht, pro-actief, creatief en kun je je goed verplaatsen in de behoefte van de klant? Als accountmanager bij Gymna Nederland krijg je de fantastische kans om een bijdrage te leveren aan de veelbelovende groeistrategie.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een verkoopplan, waarna je de doelstellingen en ambities omzet in resultaten. Als gesprekspartner en adviseur voor fysiotherapiepraktijken in Nederland, maak je samen met de praktijkeigenaar de beste keuzes voor de inrichting van de praktijk, fitness- en oefenruimte. Zo lever je een bijdrage aan de ambitie en visie van de praktijk en bouw je aan een loyaal klanten netwerk.  

Naast het bezoeken van bestaande en nieuwe klanten, maak je voor social prospecting en verkoop ook gebruik van social media kanalen. Bovendien werk je nauw samen met de afdeling marketing voor het opzetten en initiëren van salescampagnes. 

Werken bij Gymna

Gymna Nederland is een one-stop-shop voor de fysiotherapeut met in het assortiment hoogwaardige Gymna behandeltafels, therapietoestellen en de beste materialen voor de paramedische sector. Onze missie is het inspireren van professionele fysiotherapeuten en hen de beste oplossingen bieden voor hun fysiotherapiepraktijk, waarop ze kunnen vertrouwen en trots zijn. 

 vacature-accountmanager-kopieren

 

Wie zoeken we?

• Je bent ambitieus, ondernemend, energie- en initiatiefrijk

• Je werkt graag planmatig, zelfstandig en bent resultaatgericht

• Je hebt kennis van de markt en trends binnen de fysiotherapie (een achtergrond als fysiotherapeut of een sportopleiding is een pré)

• Je bent een enthousiaste teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden.

• Je werkt samen met collega’s van de verschillende afdelingen en hebt geregeld contact met het team op ons hoofdkantoor GymnaUniphy, gevestigd in Bilzen (België)

 

Wij bieden jou:

• Een uitdagende en veelzijdige commerciële functie met veel doorgroeimogelijkheden

• De kans onderdeel uit te maken van een professioneel, enthousiast en groeiend team

• Aantal uren / dagen in overleg

• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Interesse? Solliciteer voor 01/10/2022.

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@gymna.nl

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.