Gymna electrolyse Acure 8000

Gymna electrolyse Acure 8000

Levering binnen 2 weken

Vraag een offerte aan
  • 11907
  • 11907
Activeert biologische processen die nieuw weefsel aanmaken Echogeleide galvanische...meer
Productinformatie "Gymna electrolyse Acure 8000"

Activeert biologische processen die nieuw weefsel aanmaken

Echogeleide galvanische elektrolysetherapie (Ultrasound-guided Galvanic Electrolysis Therapy - USGET) is een techniek die vooral wordt gebruikt bij chronisch aangetast weefsel. Een galvanische stroom stroomt door een acupunctuurnaald en veroorzaakt een ontstekingsreactie in het weefsel. De ontstekingsreactie brengt een aantal biologische processen in het lichaam op gang. Deze processen zullen uiteindelijk leiden tot de aanmaak van nieuwe onrijpe collageenvezels. Vervolgens worden de vezels, via een excentrische stimulans, rijp.

De techniek leidt tot goede resultaten bij pezen in de chronische fase¹ ² ³ en kan worden gebruikt voor letsels, zoals langdurige spierletsels⁴, en de behandeling van myofasciaal pijnsyndroom en triggerpoints⁵.

De Acure  8000 is een kwalitatief hoogwaardig electrolyse-apparaat en geeft een hoge intensiteit electrolyse.

Electrolyse met de Acure 8000 mag enkel door opgeleide professionals en onder echobegeleiding⁶ worden uitgevoerd.

USGET en anti-inflammatoire technieken

Het doel van het ontstekingsproces is om het letsel van de patiënt van een chronische naar een acute fase te brengen. Het gebruik van anti-inflammatoire technieken wordt niet aanbevolen. Deze zouden namelijk de doeltreffendheid van de behandeling in de eerste uren beperken.

De Acure 8000 is ontwikkeld met het oog op hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij het intuïtieve touchscreen is werken met de Acure 8000 eenvoudig en ongecompliceerd.

Het ergonomisch ontworpen handpiece is eenvoudig te bedienen en beschikt over vernuftige functies, zoals een LED-ringdisplay dat aangeeft dat het apparaat gebruiksklaar is.

De start-/stopknop voor de behandeling en de knoppen om de intensiteit te verhogen/verlagen bevinden zich op het handpiece en geven u volledige controle tijdens de behandeling. U hoeft daardoor niet naar het apparaat te kijken of voetpedalen te gebruiken. Nadat u de gewenste instellingen hebt gekozen en deze op het apparaat hebt bevestigd, steekt u de naald in het smart handpiece en de Acure is klaar voor gebruik.

Verdere links naar "Gymna electrolyse Acure 8000"