gymna.ONE - Q8 behandeltafel

€ 9.190,00 * € 6.890,00 € 8.336,90 Incl. BTW

Levering vrij van verzendkosten!

Levertijd 15-20 Werkdagen

 • 11528
 • 11528
De Gymna.ONE Q8 is het middelpunt van uw praktijk en garandeert een aangename werkomgeving...meer
Productinformatie "gymna.ONE - Q8 behandeltafel"

De Gymna.ONE Q8 is het middelpunt van uw praktijk en garandeert een aangename werkomgeving voor u en uw patiënten. De keuze voor pure en duurzame materialen, natuurlijke en tijdloze kleuren, verzekeren u van een top kwaliteitstafel. Het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout en aluminium maken gymna.ONE uniek. De bewezen betrouwbaarheid van de Gymna technologie gecombineerd met het pure en moderne design van deze behandelbank creëren een harmonieuze sfeer in uw praktijk.

Gymna.ONE Q8 is ontwikkeld met intelligente oplossingen om u als professionele therapeut te ondersteunen. Tools zoals i-Control voor een optimale hoogte verstelling en de afwasbare, ergonomische, verwijderbare Ergomax gezichtssteun zorgen ervoor dat u in optimale omstandigheden kan behandelen. Elk detail van gymna.ONE is ontworpen rekening houdend met het comfort voor uw patiënten.

Gymna.ONE Q8 is een unieke behandelbank die is uitgerust met innovatieve Thermo kussens. Door een van de drie temperatuurniveaus te kiezen, kunt u tegemoet komen aan ieders individuele behoefte. De naar het lichaam gevormde kussens geven samen met de armsteunen extra stabiliteit voor een veilige ligging. Gymna.ONE wekt vertrouwen bij u en uw patiënten.

Onderstel

Het unieke gymna.ONE Q8 onderstel onderscheidt zich door zijn puur en innovatief design, en het gebruik van van duurzame en natuurlijke materialen zoals gegoten aluminium en hout.

 • Voldoet aan de GSP norm - GSP staat voor Gymna StabiliteitsProfiel:
 • Unieke, uitgebalanceerde constructie die ervoor zorgt dat uw tafel in alle omstandigheden een optimale stabiliteit en therapie garandeert.
 • Centraal wielmechanisme: met één beweging van de voet staat uw tafel op de 4 zwenkwielen.
 • Antislipdoppen, zodat uw tafel niet schuift bij manipulaties.
 • maximaal hefvermogen: 200 kg.
 • hoogteverstelling: ca. 52 - 102 cm.

Type kussens

De hoge densiteit van deze Luxe kussens is het resultaat van een speciale duo-polstering, bestaande uit een harde kern van 4 cm, met daarover een zachte toplaag. De hogere weerstand maakt de kussens minder zacht, hetgeen resulteert in weinig tot geen energieverlies bij krachtige manipulaties. Het totale ligvlak volgt de lichaamsvorm: smal boven- en onderaan, breed in het midden.

Kussenverwarming: 3 temperatuurstanden (ca. 34, 36, 38 °C) te activeren via een draadloze afstandsbediening met tijdschakelaar 30 min. en magneetbevestiging.

De kussens zijn overtrokken met een hoogwaardige PVC vinyl 'soft touch': vlamvertragend, bloed- en urinebestendig, eenvoudig te reinigen en desinfecteerbaar. De bekleding heeft een luxe afwerking met een solide zadelsteek. een unieke, extra grote gezichtsopening met Ergomax 2 gezichtststeun biedt extra ontspanning in buiklig. Het Ergomax kussen is wasbaar en waterproof.

Aantal ligvlakken

4 - verstelbaar middendeel gasveren

KORT HOOFDDEEL: positief en negatief verstelbaar d.m.v. 1 gasveer.
uw patiënt ligt ontspannen dankzij de inclinatie.
vooral aangewezen bij massages, relaxaties, behandelingen en/of manipulaties in lig.

RUGDEEL: instelbaar tot bijna verticaal d.m.v. een elektromotor.
ideaal voor behandelingen in zit.
uw patiënt kan totaal ontspannen blijven terwijl u hem in de juiste positie plaatst
bediening d.m.v. ergonomisch gevormde schakelaars onder het kussen

ZITDEEL: verstelbaar d.m.v. een elektromotor.
BEENDEEL: past zich qua inclinatie automatisch aan naargelang de inclinatie van het zitdeel hoger of lager ingesteld is.

Specificaties

 • Lengte x Breedte: ± 205 x 67 cm
 • Hoogteverstelling: ± 50 100 cm
 • Gewicht: ± 122 kg
 • Max. draagcapaciteit: 200 kg
 • Elektrische Moter: 8,000 and 6,000 N
 • Temperatuur Verwarming: 34 36 38°C
Verdere links naar "gymna.ONE - Q8 behandeltafel"