Fisik wordt Gymna Nederland

Vanaf heden gaat Fisik verder als Gymna Nederland.

Gymna Nederland komt voort uit een samenwerking tussen Fisik, als leverancier van een totaalassortiment aan Nederlandse Fysiotherapeuten, en Gymna als producent van hoogwaardige investeringsgoederen voor de praktijk. De krachten zijn gebundeld en dit heeft geresulteerd in een ONE-STOP-SHOP concept, waarin het beste van twee werelden is verenigd. 

Bij Fisik hebben we een langdurige relatie opgebouwd met onze klanten door onze persoonlijke, deskundige benadering. Het hoge serviceniveau dat u van ons gewend bent, blijft uiteraard behouden. Onder de naam Gymna bouwen we verder aan onze klantrelaties waarbij het woord partnerschap méér is dan een woord. 

Gymna is een merk dat zich met recht een wereldmerk mag noemen. Inmiddels worden de fysiotherapie producten in méér dan 80 landen verkocht. Geen vreemd gegeven aangezien Gymna zich al méér dan 50 jaar onderscheidt in top kwaliteit, puur design, gebruikersvriendelijkheid en intelligentie. Innovaties en het vinden van intelligente oplossingen vraagt om teamwork. Fysiotherapeuten, wetenschappelijke instituten, gerenomeerde designers en patiënten zijn altijd betrokken bij onze productontwikkelingen.

 

Gymna Nederland

Industrieweg 5 a

5527 AJ  HAPERT

 

T: 085-9029830

E: info@gymna-shop.com