Gratis workshop Shockwave therapie op 19 april 2022

Leer alles over Shockwave tijdens de workshop op 19 april! Tijdens deze middag zal ShockMaster-specialist Bert Vrijders uitleg geven over de werking van Shockwave en de invloeden die dit heeft op het menselijk lichaam. Ben je benieuwd wat Shockwave therapie inhoudt of werk je al met Shockwave en wil je je kennis updaten met de meest recente wetenschappelijke inzichten? Dan ben je van harte welkom tijdens deze middag. Deelname is gratis en ervaring met Shockwave is niet nodig.

 

THEORIE & PRAKTIJK

Na een theoretische introductie wordt er ook meteen praktisch kennis gemaakt met Shockwave en meer specifiek met de Gymna ShockMaster. Zo breng je de opgedane kennis direct in de praktijk! Ook wordt tijdens deze dag ingegaan op de noodzaak van het juiste onderhoud van Shockwave-apparaten. Bert zal zorgen voor een zeer interactieve en uitdagende workshop waarin de deelnemer alle gelegenheid krijgt om de ShockMaster te ervaren en er ruimte zal zijn om al je vragen te stellen. 

 

VOOR WIE? 

Deze training is bedoeld voor zowel fysiotherapeuten die nog geen ervaring hebben met Shockwave therapie als meer ervaren shockwave-gebruikers. Iedereen zal uitgedaagd worden op zijn eigen niveau en er zal ruim voldoende kennis te vergaren zijn voor iedereen.

 

PROGRAMMA

De middag start om 13.00 met een presentatie “Basis Shockwave” voor de (potentiële) starters, waarna vanaf 14.00 méér de diepte wordt ingegaan én er ruimte zal zijn voor een interactieve vraag- en antwoord-setting. De workshop vindt plaats bij Gymna nederland, in de buurt van Eindhoven (adres: Industrieweg 5a, Hapert).

 

Deelname aan de workshop is gratis, maar in verband met een gelimiteerd aantal plaatsen vragen we je hier in te schrijven via de website.