BH Vario Pro roeiapparaat

€ 1.090,00 * € 1.057,85 € 1.280,00 Incl. BTW

Levertijd circa 21 Werkdagen

  • 12695
  • 12695
De BH Vario Pro Rower is een opvouwbare roeitrainer met versterkte structuur en hoogwaardige...meer
Productinformatie "BH Vario Pro roeiapparaat"

De BH Vario Pro Rower is een opvouwbare roeitrainer met versterkte structuur en hoogwaardige componenten gegarandeerd voor collectief gebruik. De rower heeft een LCD-monitor met 5 voorgeprogrammeerde programma's.
Dankzij de doorontwikkelde eigenschappen van de Vario Pro Rower is deze geschikt voor semi-professioneel gebruik. Ideaal voor revalidatieoefeningen binnen de fysiotherapiepraktijk


De roeier is voorzien van een magnetisch remsysteem, voor een lichte en stille overbrenging, met diverse weerstandsopties. Naast roeien biedt het het apparaat meer bewegingsmogelijkheden: Squats, biceps en quadriceps curls. 
De elektronische LCD-monitor geeft tijd, slagen per minuut, totaal aantal slagen, calorieën, afstand en hartslag weer plus vijf vooraf ingestelde programma's (Prg) en een herstelprogramma (RT). De robuuste constructie van de roeitrainer kan ook intensievere trainingseenheden aan. Het vliegwiel van 8 kg wordt aangestuurd door een magnetisch remsysteem.
De stoelrail heeft een constante helling. De beweegbare zitting van de roeier kan ook worden vastgezet voor speciale roeioefeningen.

De Vario Pro roeitrainer is ruimtebesparend in te klappen na de training en dankzij de transportwielen eenvoudig te verplaatsen naar een andere locatie.

Technische kenmerken:

Frequentie van gebruik: Semi-professioneel

Maximaal gewicht gebruiker: 135Kg

Vliegwiel (Kg): 8

Lengte (cm): 192

Breedte (cm): 48

Hoogte (cm): 68

Gewicht: 38Kg

Extra oefening: Ja

 

 Levering in doos, ongemonteerd. Meer informatie over montagemogelijkheden neem contact op met onze klantenservice.

Verdere links naar "BH Vario Pro roeiapparaat"