MoVeS Flex-ion

€ 19,01 * € 16,49 € 19,95 Incl. BTW

Levering circa 2-4 werkdagen

Kleur:

  • 1254501
  • 12545
De Moves Flex-Ion vingertrainer  is zeer geschikt voor het herstellen van een hand- of...meer
Productinformatie "MoVeS Flex-ion"

De Moves Flex-Ion vingertrainer is zeer geschikt voor het herstellen van een hand- of vingerblessure. De ergonomische vormgeving van de vingertrainer zorgt voor comfort en stabiliteit van de vingers en de hand tijdens het oefenen. De Flex-Ion van Moves band isoleert de vingers van elkaar, zo compenseren de sterke vingers niet de zwakkere vingers. De handtrainer Flex-Ion is gemaakt van solide kunststof.

 

Voordelen Vingertrainer Flex-Ion:

- Ideale vingertrainer en handtrainer

- Ergonomische vormgeving: licht lekker en comfortabel in de hand

- In verschillende, opeenvolgende weerstanden

De vingertrainer Flex-Ion van Moves heeft afzonderlijke veertjes voor iedere vinger. Deze Flex-Ion vingertrainer is vergelijkbaar met de Digi-flex handtrainer, is iets voordeliger en heeft een Beige, Extra lichte variant voor zwakkere handen. Bij de handtrainer is een informatie oefenboekje inbegrepen. De kleur van de handtrainer geeft het weerstandsniveau aan, waarbij Beige het lichtst is en Zwart het zwaarst.

 

Weerstanden handtrainer Flex-Ion

Variant         Kleur Weerstand

Extra licht Beige 0,35 kg tot 1,1 kg

Licht         Geel 0,7 kg tot 2,3 kg

Medium         Rood 1,4 kg tot 4,5 kg

Zwaar         Groen 2,3 kg tot 7,3 kg

Extra zwaar Blauw 3,2 kg tot 10,4 kg

Super zwaar Zwart 4,1 kg tot 14,1 kg

Het trainen van de vingers met de Flex-Ion kan door iedereen gedaan worden. De gebruiker of cliënt ervaart echt vooruitgang door het regelmatig trainen met de Flex-Ion. De Flex-Ion vingertrainer is uitermate geschikt voor fysiotherapie en handtherapie. Je vingers en handen trainen is van belang voor soepele en krachtige spieren. Als je veel gitaar speelt, is het trainen met de Flex-Ion vingertrainer ideaal. Deze vingertrainers van Moves zijn dan ook goed te gebruiken door drummers en gitaristen.

 

Kleur: beige
Verdere links naar "MoVeS Flex-ion"