Sissel SitFit PLUS balanskussen

10668_1
€ 33,84 € 40,95 Incl. BTW

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

Kleur:

Uitvoering:

  • 1066801
  • 10668
Bevordert een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug...meer
Productinformatie "Sissel SitFit PLUS balanskussen"

Bevordert een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen. Optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. U gaat automatisch rechter zitten. Met de ronde zijde naar voren zit u actief. Draait u de SitFit Plus om dan kunt u langdurig op de SitFit Plus zitten en worden uw dijbenen extra ondersteund voor meer stabiliteit. Drukverdeling naar wens te regelen.

Zitkussen met 2 functies speciaal voor kinderen. Bevordert een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen. Optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. Uw kind gaat automatisch rechter zitten. Met de ronde zijde naar voren zit uw kind actief. Draait u de SitFit Plus om dan kan uw kind langdurig op de SitFit Plus zitten en worden de dijbenen extra ondersteund voor meer stabiliteit. Drukverdeling naar wens te regelen.

Specificaties

  • latexvrij
  • beschikbaar in volgende maten: ø 34 cm (junior) ø 37 cm
  • verkrijgbare kleuren: rood, blauw en zwart
  • inclusief pomp
  • inclusief poster met oefeningen

NB Dit product gaat uit ons assortiment waardoor niet meer alle varianten of aantallen te selecteren zijn. Neem contact met ons wanneer u advies wenst over een eventueel alternatief.

Kleur: blauw, rood, zwart
Uitvoering: PLUS, PLUS JR.
Verdere links naar "Sissel SitFit PLUS balanskussen"