Ontdek de mogelijkheden van radiale shockwave therapie tijdens onze gratis workshops

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van shockwave therapie? Ontdek de wereld van shockwave therapie én de meerwaarde voor jouw praktijk tijdens de gratis interactieve workshops bij Gymna Nederland.

De eerste ‘Essentials workshop’ vindt plaats op woensdag 12 juni en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je leert wat shockwave therapie precies inhoudt en wat de voordelen zijn voor jouw praktijk. Ontdek hoe je shockwave kunt integreren om meer patiënten te behandelen, effectiever te behandelen en betere resultaten te behalen. 

De tweede ‘Verdiepende workshop’ vindt plaats op donderdag 13 juni en is geschikt voor therapeuten die al met shockwave werken in hun praktijk. We behandelen tijdens de verdiepende workshop complexe casestudies en verkennen effectieve behandelmethoden. Leer hoe je specifieke casussen kunt aanpakken en krijg praktische inzichten om je behandelvaardigheden te verbeteren.

Let op: beide workshops wordt op onze nieuwe locatie in EINDHOVEN gegeven. Adres: Park Forum 1106, 5657 HK Eindhoven 

Deelname gratis, maar aangezien de plaatsen beperkt zijn, raden we je aan snel in te schrijven via het formulier onderaan deze pagina om zeker te zijn van je plek. Onze ervaren cursusleider, Bert Vrijders, staat klaar om je te begeleiden in deze leerzame sessie. Lees hieronder meer over de inhoud van de workshop.

gratis-workshop-shockwave-therapie

1: Shockwave Therapie Essentials Workshop | voor beginners en gevorderden

Expert: Bert Vrijders

DatumWoensdag 12 juni 2024 | Van 13.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Gymna Nederland: Park Forum 1106, 5657 HK Eindhoven. (Let op: de workshop wordt op onze nieuwe locatie in EINDHOVEN gegeven.)

Deelname is gratis. 

Tijdens deze middag krijg je: 

Inzicht in de mogelijkheden die shockwave therapie biedt voor jouw praktijk

Kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van shockwave therapie

De evidence based indicaties

De unieke tools en oplossingen die de Gymna Shockmaster biedt.

Shockwave therapie maakt gebruik van energetische geluidsimpulsen die als golven door verschillende media (water, lucht, vaste stof) reizen. Dit mechanisme, bekend als mechanotransductie, stimuleert het weefsel om chemische stoffen aan te maken die het herstel in spieren en pezen versnellen of opnieuw mogelijk maken. Gezien het brede en groeiende indicatiegebied, en de korte en effectieve behandelingen, is er een toenemende vraag naar shockwave behandelingen.

Deze bijeenkomst biedt ook de mogelijkheid om te ontdekken wat shockwave therapie kan betekenen voor jouw praktijk en hoe het je helpt de succesgraad van je fysiotherapeutische interventie te verhogen. 

Mis deze unieke kans niet om je kennis te vergroten en jezelf onder te dompelen in de wereld van shockwave therapie. Meld je nu aan via het onderstaande aanmeldingsformulier en verzeker jezelf van een plek op deze inspirerende bijeenkomst. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!  

2: Verdiepende Workshop Shockwave Therapie | voor gevorderden

Expert: Bert Vrijders

DatumDonderdag 13 juni 2024 | Van 13.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Gymna Nederland: Park Forum 1106, 5657 HK Eindhoven. (Let op: de workshop wordt op onze nieuwe locatie in EINDHOVEN gegeven.)

✅Deelname is gratis. 


Tijdens deze middag krijg je: 

  • Inzicht in de behandeling door middel van case studies
  • Kennis van effectieve behandelmethode met shockwave, ook bij complexe indicaties
  • Praktische inzichten om behandelvaardigheden te verbeteren
  • De unieke tools en oplossingen die de Gymna Shockmaster biedt.

 
Als je al ervaring hebt met shockwave therapie maar wilt ontdekken hoe je nog effectiever kunt behandelen, dan is onze verdiepende workshop perfect voor jou. Expert Bert Vrijders biedt praktische inzichten om je vaardigheden te verbeteren en complexere indicaties met vertrouwen aan te pakken. Daarnaast krijg je de kans om zelf aan de slag te gaan met shockwave therapie, en in het bijzonder de Shockmaster, en meer te leren over deze moderne behandelmethode. 

Mis deze unieke kans niet om je kennis te vergroten en jezelf onder te dompelen in de wereld van shockwave therapie. Meld je nu aan via het onderstaande formulier en verzeker jezelf van een plek op deze inspirerende bijeenkomst.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!