Toco Tholin balsem heet 35ml

10879_1
€ 5,37 € 6,50 Incl. BTW

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

Inhoud:

  • 1087901
  • 10879
Een hete balsem voor het bevorderen van de doorbloeding in de spieren. Zorgt voor een zeer warm...meer
Productinformatie "Toco Tholin balsem heet 35ml"

Een hete balsem voor het bevorderen van de doorbloeding in de spieren. Zorgt voor een zeer warm gevoel op de huid. De etherische oliën bevorderen de doorbloeding in de spieren wat helpt bij een goede warming-up. Het warmtegevoel wordt bereikt door het natuurlijke Capsicum wat gemaakt wordt van de bekende hete peper. Door beweging wordt het warmtegevoel op de huid ervaren. Vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) versterkt het warmtegevoel.

Deze balsems ruiken aangenaam omdat GEEN Methylsalicylate of Wintergreen-olie is toegevoegd. Alle Toco-Tholin Balsems zijn zacht bij lichaamstemperatuur en laten zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen. Dun opbrengen en afdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliën verdampt. Toco-Tholin Balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!

Verkrijgbaar in 35 ml en 250 ml.

NB Dit product gaat uit ons assortiment waardoor niet meer alle varianten of aantallen te selecteren zijn. Neem contact met ons wanneer u advies wenst over een eventueel alternatief.

Inhoud: 35ml, 250ml
Verdere links naar "Toco Tholin balsem heet 35ml"