Vrouwelijk bekken+ligamenten H20/4

10058_1
€ 688,00 € 832,48 Incl. BTW

Levering binnen 2 weken

  • 10058
  • 10058
Dit vierdelig model van het vrouwelijke bekken geeft gedetailleerde informatie over de ligging...meer
Productinformatie "Vrouwelijk bekken+ligamenten H20/4"
Dit vierdelig model van het vrouwelijke bekken geeft gedetailleerde informatie over de ligging van de botten, ligamenten, bekkenbodemspieren en vrouwelijke bekken organen. Het model toont de gehele bekkenbodem met gedeeltelijk verwijderbare midsagitale doorsnede van de externe anale sfincter, externe urethrale sfincter, diepe en oppervlakkige dwarsliggende perineaal en bulbospongiosus. Rectum, baarmoeder met eileiders en ovaria en de vagina zijn eveneens verwijderbaar en kunnuen uiteen worden genomen in twee midsagitale helften.

De rechter bekkenhelft laat de verdeling en anatomische ligging zien van de buitenste en binnenste bekkenaders en slagaders. De rechter sacrale plexus, rechter bekkenzenuw en de rechter nervus pudendus zijn ook aanwezig.

Aanwezige botten en ligamenten: Twee heupbeenderen, de schaambeenvoeg, het heiligbeen,het staartbeen en de vijfde lumbale wervel met tussenwervelschijf. Door een midsagitale doorsnede door de vijfde wervel, het heiligbeen en het staartbeen, kunnen beide helften van het bekken uiteen genomen worden. Hierdoor wordt een deel van de Cauda equina in het wervelkanaal getoond. De linker helft van de vijfde wervel is eveneens verwijderbaar. De rechter helft van het model toont de volgende bekken-ligamenten: inguinaal ligament, sacrotubereus ligament, sacrospineus ligament, anterior sacro-iliacale ligamenten, iliolumbaal ligament, anterior longitudinaal ligament, interosseus sacro-iliacaal ligament, posterior sacroiliacaal ligament en obturator.

Afmeting: 19x27x19 cm

Verdere links naar "Vrouwelijk bekken+ligamenten H20/4"