Dynamax medicinebal

€ 107,44 € 130,00 Incl. BTW

Levering binnen 2 weken

Gewicht:

  • 1043601
  • 10436
De Medicine Ball is een veelzijdig trainingsproduct dat al zeer lange tijd wordt gebruikt bij...meer
Productinformatie "Dynamax medicinebal"
De Medicine Ball is een veelzijdig trainingsproduct dat al zeer lange tijd wordt gebruikt bij revalidatie en krachttraining. Het gewicht van de medicine ball kan met de juiste toepassing kracht, coördinatie en stabiliteit verbeteren en daarmee bijdragen aan betere prestaties en blessures voorkomen.

Het gewicht dient net zwaar genoeg te zijn om voldoende weerstand te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de techniek en de snelheid van de beweging. De kracht die het lichaam moet absorberen bij het gooien en vangen van de medicine ball vergt reactiviteit en stabiliteit, met name in de core.

De unieke kenmerken van de Dynamax Medicine Ball zijn het standaard formaat (35,5 cm) en de comfortabele grip, die ervoor zorgen dat de ballen zacht en gripvol aanvoelen. Het standaard formaat zorgt ervoor dat de Dynamax Medicine Balls altijd op schouderbreedte vast kunnen worden gepakt waardoor een correcte lichaamshouding wordt bevorderd. Het impact absorberende vermogen van de Dynamax Medicine Balls maakt het mogelijk om de bal met maximale kracht en snelheid te gooien en te vangen. Tevens zorgt de ‘zachtheid’ van de bal voor extra trainingsmogelijkheden die met een normale gangbare medicineball niet uitvoerbaar zijn. Dynamax Medicine Balls bestaan voor 70% uit gerecycled materiaal. Het ontwerp en de samenstelling van de Dynamax Medicine Balls zorgt ervoor dat ze vormvast en in balans blijven."

Verkrijgbaar in: 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg en 10 kg.
Gewicht: 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg, 9kg, 10kg
Verdere links naar "Dynamax medicinebal"