Helaas kan de Kennismakingsdag bij Gymna Nederland die op 13 november gepland stond geen doorgang vinden i.v.m de aangescherpte coronamaatregelen.
Profiteert/m 31 december van de acties op investeringsgoederen en fysiotherapie benodigdheden!
Het is misschien niet het eerste waar we aan denken bij het opstarten of draaiend houden van een fysiotherapiepraktijk, maar desalniettemin is het van absoluut belang: hygiëne. Hoe zorg je in dat geval voor een hygiënische, maar toch snelle en gemakkelijke praktijkvoering? Vijf tips en tricks voor hygiëne in de praktijk.
Ruim 10 miljoen Nederlanders sporten iedere week. Bewegen is natuurlijk belangrijk en gezond, maar jaarlijks raken hierbij ook circa 4,4 miljoen sporters in Nederland geblesseerd. Hoe kun je als fysiotherapeut sportblessures voorkomen?
Gymna is trotse partner van Het Nationale Ballet in Amsterdam. Het balletgezelschap ontwikkelt, produceert en toont balletten op internationaal topniveau. 80 dansers van over de hele wereld maken met passie en vakmanschap hun ambities waar. De kernwaarden van Gymna vormen een perfecte match met deze professionele, inspirerende omgeving waar de fysieke impact op de prestaties groot is.

Duurzame initiatieven bij Gymna

Duurzaamheid is natuurlijk elke dag van belang. Daarom werken we bij Gymna dagelijks op verschillende manieren aan ecologische maatregelen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Ontdek welke acties Gymna onderneemt om de impact op het milieu te verminderen.
Het is vandaag 1 juni, de Internationale Dag van het Kind! Vaak kan een kind ondersteuning gebruiken in zijn groeiproces en functioneren. Voor de gelegenheid sprak Gymna met Sofie Roelandt, Osteopaat gespecialiseerd in behandeling van baby’s en kinderen. We vroegen naar haar visie als osteopaat om kinderen te behandelen.
Als fysiotherapeut een eigen praktijk starten: dat is een behoorlijke stap. Want naast therapeut, ben je opeens ook ondernemer. Bij het opzetten en runnen van een eigen bedrijf komt een hoop kijken. In deze blog zet Gymna de 6 stappen naar een volledig businessplan en grotere kans op financiering voor u op een rijtje.
Shockwave therapie is een behandelmethode waarbij er met een behandelkop radiale “shockwaves” op de te behandelen lichaamszone worden gericht.
Vanaf heden gaat Fisik verder als Gymna Nederland. De krachten zijn gebundeld en dit heeft geresulteerd in een ONE-STOP-SHOP concept, waarin het beste van twee werelden is verenigd.
De belangrijkste fysio praktijkontwikkelingen in 2021
2 van 2