Leasen

Waarom wachten met investeren in je praktijk?

 

Lease-oplossing-behandeltafel-shockwave-therapie-toestel-gymna-nederland

Gymna biedt nu een financial lease oplossing, waarmee je voor een vast bedrag per maand direct aan de slag kunt. 

Als praktijkeigenaar heb je van tijd tot tijd te maken met een grotere uitgave. Bijvoorbeeld wanneer je investeert in een nieuwe Gymna behandeltafel, een cardiotoestel of een Gymna Shockmaster. 

Wanneer je wilt groeien en werkkapitaal wilt behouden, is financial lease mogelijk een optie. Gymna denkt graag met je mee en is daarom een samenwerking aangegaan met MediCapital Solutions. Wil je weten of financial lease een goed alternatief voor jou is?  

 

Lease aanvragen ›

 

Leasen bij MediCapital Solutions

MediCapital Solutions is gevestigd in Nederland en biedt betrouwbare financiële oplossingen, specifiek aan klanten binnen de medische sector. Al 20 jaar zijn zij een solide partner van 500+ medische organisaties. 

MediCapital Solutions weet precies wat er speelt in de zorg, hoe snel technieken veranderen en hoe belangrijk innovatieve apparatuur is. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling dat een deel van de zorg zich verplaatst van ziekenhuizen naar (para)medische praktijken. Dit vraagt soms forse investeringen. Gymna adviseert je graag om deze innovaties in de zorg mogelijk te maken. 

 

Advies aanvragen ›

Behandeltafel-fysiotherapie-leasen

Hoe werkt financial lease?

Bij deze leasevorm financiert MediCapital Solutions de volledige investering. Het bedrag wordt opgedeeld in maandelijkse bedragen over de lengte van het leasecontract. Vanaf het moment dat het leasecontract ondertekend is, is de apparatuur economisch gezien jouw eigendom. Hierdoor kom je in aanmerking voor investeringsaftrek.

 

De voordelen van financial lease

 

  • Je houdt financiële ruimte

Met lease is er meer financiële ruimte voor andere verbeteringen. Het geld zit niet 'vast' in je behandeltafel of apparatuur, maar blijft beschikbaar voor andere investeringen om te kunnen groeien.

  • Je bent economisch gezien eigenaar

Dit is een belangrijk voordeel. Aan het eind van het leasecontract kun je tegen betaling van een symbolisch bedrag volledig eigenaar worden en dus kostenvrij gebruik maken van de apparatuur. 

  • Recht op investeringsaftrek

Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van de apparatuur. Je kunt daardoor gebruikmaken van investeringsaftrek (KIA). Voor 2023 is deze aftrek maximaal € 17.841,-.Hier kun je meer lezen over de KIA.

  • Snel innoveren

Een leasevorm sluit je snel af. Hoe het werkt? Vraag een offerte aan bij Gymna Nederland voor de behandeltafel of het therapie toestel naar keuze. Vervolgens stellen we met onze partner MediCapital Solutions een leasecontract op maat voor je op.

Lease aanvragen ›

Is financial lease iets voor jou?

Voor de één is deze vraag gemakkelijker te beantwoorden dan voor de ander. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. We brengen de gehele situatie in kaart en bieden je vervolgens een passende oplossing. We kijken onder andere naar de juiste productconfiguratie, eventuele trainingen en service en onderhoud. 

Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor aankoop of financial lease. Dit doen we door het uitwerken van een aankoop – en/of leasevoorstel. Jij maakt uiteindelijk de keuze die het beste past bij jouw situatie. 

Kies je voor financial lease dan ontvang je van onze partner MediCapital Solutions de documenten voor de definitieve aanvraag en vindt er een kredietwaardigheidstoets plaats. Na goedkeuring en ontvangst van de documenten is de financial lease geregeld. Dit duurt doorgaans enkele werkdagen. 

Ik wil een investering op maat bespreken ›