Massagekussen broodmodel 53x17x17 skai desinfect

€ 44,25 € 53,54 Incl. BTW

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

Kleur:

  • 1218207
  • 12182
Leersoorten: eigenschappen en kleuren Bijna alle massagebanken en accessoires zijn leverbaar...meer
Productinformatie "Massagekussen broodmodel 53x17x17 skai desinfect"

Leersoorten: eigenschappen en kleuren

Bijna alle massagebanken en accessoires zijn leverbaar in twee verschillende kunstleer-soorten met verschillende specificaties en eigenschappen.

Standaard bekleding

De standaard bekleding voldoet aan alle medische standaarden en is leverbaar in 32 verschillende kleuren. 

Purfect bekleding, desinfecteerbaar!

De purfect bekleding  is nog duurzamer dan de standaard lijn. Deze bekleding is desinfecteerbaar, voldoet aan de strengste eisen inzake brandwerendheid en is uitermate geschikt voor ruimtes waar een perfecte hygiëne van essentieel belang is. Het materiaal is vrij van PVC en ftalaten, waterdicht en voldoet aan de Oeko-Tex en Reach norm. Leverbaar in 30 verschillende kleuren.

Onderhoudsvoorschriften kunstleer

Alle soorten skai zijn makkelijk te reinigen. Gebruik hiervoor lauwwarm water met neutrale zeep in combinatie met een vezeldoek. Behandel na met schoon water. Er zijn ook speciale reinigingsproducten voor de bekleding verkrijgbaar.

Gebruik geen oplosmiddelen of andere alcohol- of chloorhoudende reinigingsmiddelen, tenzij u bekleding heeft uit onze purfect lijn (lees hieronder)!

Vlekken van een balpen of bepaalde kledingstukken zoals jeans, moeten onmiddellijk verwijderd worden om mogelijke migratie met skai te voorkomen. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de overdracht van kleurstoffen van jeans en donkere kleding.

Het gebruik van een badstof hoes voorkomt dat de skai aangetast kan worden door huidzuren. Bij veelvuldig gebruik van de gezichtsuitsparing adviseren wij uit hygiënisch oogpunt het gebruik van facecovers.

Desinfectie van de purfect lijn skai

De purfect lijn skai is zonder problemen desinfecteerbaar met een door de fabrikant getest en goedgekeurd desinfectiemiddel, zoals Mikrozid Af Wipes en alcohol 70%. Voor andere desinfectiemiddelen waaronder alcohol 80% kan de fabrikant geen (lange termijn) garantie afgegeven. 

* Houd er rekening mee dat de getoonde kleuren altijd iets kunnen afwijken van de werkelijkheid. Heeft u advies nodig bij het maken van een juiste keuze, neem dan gerust contact op of kom langs in onze showroom.

 

NB Dit product gaat uit ons assortiment waardoor niet meer alle varianten of aantallen te selecteren zijn. Neem contact met ons wanneer u advies wenst over een eventueel alternatief.

Kleur: Vanilla Brilliance
Verdere links naar "Massagekussen broodmodel 53x17x17 skai desinfect"
Beschikbare downloads: