Zo huiscollectie 4-in-1

Zo huiscollectie 4-in-1
€ 48,76 € 59,00 Incl. BTW

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 12325
  • 12325
Met de huiscollectie van ZO heb je alles wat je nodig hebt om je huis een jaar lang duurzaam,...meer
Productinformatie "Zo huiscollectie 4-in-1"

Met de huiscollectie van ZO heb je alles wat je nodig hebt om je huis een jaar lang duurzaam, makkelijk en vegan en veilig schoon te houden. Een handig 4-in-1-pakket dat bestaat uit 4 sprayers, 1 navulzak ZO alles schoon, 1 navulzak ZO sanitair schoon, 1 navulzak ZO keuken schoon, 1 navulzak ZO glas schoon en 4 ecologische microvezeldoekjes.

In de handige ZO alles sprayer mix je zelf je reiniger: gewoon vullen tot de streep en afvullen met water. Onze sprayers zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lekker lang mee en ze zijn zo mooi dat je ze niet weg hoeft te bergen. Dat heeft nóg een voordeel: doordat de sprayer in het zicht staat, pak je hem veel sneller en wordt schoonmaken iets dat je er elke dag gewoon even bij doet.

De sprayer gaat een leven lang mee. Werkt de spraykop niet meer zoals je wilt? Of wil je toch een andere sprayer? Laat het ons weten en stuur je sprayer terug. Je krijgt dan van ons een nieuwe sprayer en wij zorgen ervoor dat de oude sprayers worden gerecycled of hergebruikt.

NB Dit product gaat uit ons assortiment waardoor niet meer alle varianten of aantallen te selecteren zijn. Neem contact met ons wanneer u advies wenst over een eventueel alternatief.

Verdere links naar "Zo huiscollectie 4-in-1"