Zo Kennismaker (50ml+sprayer+doekje)

€ 6,20 € 7,50 Incl. BTW

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

Uitvoering:

  • 1232401
  • 12324
Nieuw bij ZO? Met de ZO kennismaker maak je een maand lang schoon. De reiniger is gratis. Je...meer
Productinformatie "Zo Kennismaker (50ml+sprayer+doekje)"

Nieuw bij ZO? Met de ZO kennismaker maak je een maand lang schoon. De reiniger is gratis. Je betaalt alleen voor de sprayer (die een leven lang meegaat) en de microvezeldoek.

In de handige ZO alles sprayer mix je zelf je reiniger: gewoon vullen tot de streep en afvullen met water. Onze sprayers zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lekker lang mee en ze zijn zo mooi dat je ze niet weg hoeft te bergen. Dat heeft nóg een voordeel: doordat de sprayer in het zicht staat, pak je hem veel sneller en wordt schoonmaken iets dat je er elke dag gewoon even bij doet.

De sprayer gaat een leven lang mee. Werkt de spraykop niet meer zoals je wilt? Of wil je toch een andere sprayer? Laat het ons weten en stuur je sprayer terug. Je krijgt dan van ons een nieuwe sprayer en wij zorgen ervoor dat de oude sprayers worden gerecycled of hergebruikt.

NB Dit product gaat uit ons assortiment waardoor niet meer alle varianten of aantallen te selecteren zijn. Neem contact met ons wanneer u advies wenst over een eventueel alternatief.

Uitvoering: Alles schoon
Verdere links naar "Zo Kennismaker (50ml+sprayer+doekje)"