ZO Startpakket (500ml+sprayer+doekje)

€ 14,88 € 18,00 Incl. BTW

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

Uitvoering:

  • 1232301
  • 12323
Nieuw bij ZO? Begin met een ZO startpakket. Dit pakket bestaat uit: 1 sprayer, 1 navulzak en 1...meer
Productinformatie "ZO Startpakket (500ml+sprayer+doekje)"

Nieuw bij ZO? Begin met een ZO startpakket. Dit pakket bestaat uit: 1 sprayer, 1 navulzak en 1 bijpassend microvezeldoekje. Met een navulzak kun je 10 keer een sprayer vullen, goed voor een jaar lang schoonmaken.

Met ZO alles schoon maak je houten, metalen en kunststof oppervlakken in huis snel én hygiënisch schoon. 

ZO sanitair schoon is er speciaal voor de badkamer en de wc. Deze milieuvriendelijke sanitairreiniger verwijdert kalk en zeeprestjes, voorkomt kalkaanslag.

Gezond eten begint met een schone keuken. Met ZO keuken schoon haal je vuil en vet van het aanrecht, de kookplaat en de vloer.

Op een schoon beeldscherm je Instagram checken, in een stralende spiegel je make-up bijwerken. Je ziet het goed, met ZO glas schoon worden glas en ruiten streeploos schoon.

In de handige ZO alles sprayer mix je zelf je reiniger: gewoon vullen tot de streep en afvullen met water. Onze sprayers zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lekker lang mee en ze zijn zo mooi dat je ze niet weg hoeft te bergen. Dat heeft nóg een voordeel: doordat de sprayer in het zicht staat, pak je hem veel sneller en wordt schoonmaken iets dat je er elke dag gewoon even bij doet.

De sprayer gaat een leven lang mee. Werkt de spraykop niet meer zoals je wilt? Of wil je toch een andere sprayer? Laat het ons weten en stuur je sprayer terug. Je krijgt dan van ons een nieuwe sprayer en wij zorgen ervoor dat de oude sprayers worden gerecycled of hergebruikt.

 NB Dit product gaat uit ons assortiment waardoor niet meer alle varianten of aantallen te selecteren zijn. Neem contact met ons wanneer u advies wenst over een eventueel alternatief.

Uitvoering: Alles schoon
Verdere links naar "ZO Startpakket (500ml+sprayer+doekje)"