Retourneren

Gymna vindt het heel belangrijk dat u als klant 100% tevreden bent met uw aankoop. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u het recht heeft om een artikel aan ons te retourneren, nog los van uw wettelijke recht op de bedenkperiode van 14 dagen.

 

Voorwaarden:

 • Retourneren binnen 14 dagen, waarbij wij altijd flexibel zullen zijn in verlenging van deze termijn als daar een goede reden voor is.
 • Het artikel, wel ongebruikt natuurlijk, dient geretourneerd te worden in de originele en onbeschadigde verpakking.
 • Op maat gemaakt dan wel speciaal voor u doorbestelde artikelen, dan wel orders waaraan een geaccordeerde offerte ten grondslag ligt mogen nooit retour, tenzij natuurlijk sprake is van garantie.
 • De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt, alsdan neemt u even contact op met ons, zodat wij er voor gaan zorgen dat wij de foute levering laten ophalen.
 • Wij adviseren u het verzendbewijs van het door u geretourneerde pakket goed te bewaren.
 • Zodra het pakket overeenkomstig bovenstaande regels is ontvangen betalen wij het hiermee verband houdende creditbedrag per direct aan u terug.
 • In het geval er sprake is van een defect/niet deugdelijk artikel, dan spreken we over garantie. Dit kan direct na ontvangst blijken, maar ook pas na verloop van tijd. Afhankelijk van de garantieperiode (die verschilt per artikel) zullen wij – op onze kosten – zorgen voor vervanging of een andere oplossing. Voor Gymna telt maar één ding : u als klant moet tevreden zijn.

 

Uw product ruilen?

 Natuurlijk altijd mogelijk én eenvoudig:

 • U komt langs, u hoeft geen afspraak te maken. Om er van verzekerd te zijn dat het juiste artikel aanwezig is, kunt u wellicht het beste eerst even bellen, zodat wij dat voor u apart kunnen leggen.
 • U bestelt het juiste artikel op de normale wijze via onze webshop (dan wel telefonisch, wij zijn altijd graag bereid u te woord te staan en te helpen) en retourneert het “verkeerde” artikel conform de retour-regels.
 • Als wij fout hebben geleverd (of fout hebben geadviseerd) nemen wij vanzelfsprekend de kosten van de omruil voor onze rekening!

 

Contactgegevens

(ook het adres voor retourzendingen)

Industrieweg 5a

5527 AJ Hapert 

T 085 - 9029830

E info@gymna-shop.nl

 

Stappenplan retourneren

 1. Voldoet het artikel aan alle voorwaarden om te mogen retourneren.
 2. Vul het (bij de order) bijgevoegde retourformulier in.
 3. Of vul online het formulier in.
 4. Indien nog voorhanden (een kopie van) de originele pakbon meesturen.
 5. Geef tot slot het pakket af bij een postbezorger of postkantoor bij u in de buurt.

Retourformulier