Drie onverwachte slimme innovaties voor behandelbanken die het verschil maken

Verfrissende inzichten voor een efficiëntere praktijk


Herken je dit? Je werkt al jarenlang volgens dezelfde methode, tot een nieuwe collega een frisse werkwijze introduceert en je plotseling beseft: "Aha, zo kan het dus ook!" Net zoals in het Duits bekend als een aha-erlebnis, kun je als ervaren fysiotherapeut ook jouw eigen aha-momenten ervaren in de praktijk.

Stap vooruit met Gymna behandelbanken

Stel je voor: je bent al vanaf het begin van je carrière trouw aan dezelfde behandelbank. Maar wanneer deze versleten raakt, is het tijd voor vernieuwing. Je struint online en ontdekt gymna.com, waar het design van Gymna behandelbanken je onmiddellijk aanspreekt. Wat volgt zijn drie aha-momenten die jouw praktijk transformeren.

Een klassiek probleem opgelost: Constant Patient Position

 

Het driedelige dilemma 

Als manueel therapeut werk je mogelijk met een driedelige bank, een universele keuze. Maar achter de schijnbare veelzijdigheid schuilt een compromis: de anatomische ondersteuning is in zithouding vaak verre van ideaal. Gymna introduceert het Constant Patient Position ontwerp in de gymna.PRO, waardoor draaien van de patiënt verleden tijd is. Of je nu in zit- of ligstand behandelt, het gebeurt allemaal vanuit dezelfde comfortabele positie.

Constant Patient Position

MEER WETEN

Een slimme oplossing voor een dagelijks ongemak: One-Click Armsteunen

 

Een klik verandert alles  

Gehannes met armsteunen behoort tot het verleden dankzij de One-Click armsteunen van Gymna. Met één klik, en zonder obstakels voor je knieën, pas je beide steunen tegelijk aan. Geen gedoe meer rond de bank, maar snelle en gemakkelijke aanpassingen voor zowel jou als je patiënten.

One click

MEER WETEN

De hygiënische innovatie die het verschil maakt: Gymna Ergomax

 

Een frisse blik

Het gezichtskussen van je oude bank oogt onfris en verweerd, een onaangename ervaring voor je patiënten. Gymna introduceert de Ergomax, een uitneembaar gezichtskussen dat zorgt voor optimaal comfort en hygiëne. Gemaakt van duurzaam polyurethaanschuim, biedt het Ergomax-kussen een veel beter comfort dan traditionele openingen.

Klaar voor een nieuwe stap?

Wellicht is het tijd voor vernieuwing in jouw praktijk. Neem contact op en ontdek nog meer verrassende Gymna aha-momenten!

ergomax

NEEM CONTACT OP