Gymna is trotse partner van Het Nationaal Ballet

Gymna is trotse partner van Het Nationale Ballet in Amsterdam. Het balletgezelschap ontwikkelt, produceert en toont balletten op internationaal topniveau. 80 dansers van over de hele wereld maken met passie en vakmanschap hun ambities waar. De kernwaarden van Gymna vormen een perfecte match met deze professionele, inspirerende omgeving waar de fysieke impact op de prestaties groot is.

Hoe hou je de lichamen van dansers sterk en gezond? Gymna sprak met Rutger Klauwers, fysiotherapeut en hoofd van het gezondheidsteam van Het Nationale Ballet: 

 "Als gezondheidsteam geloven we erin om de status quo binnen het ballet te bevragen. Wij geloven in het integreren van wetenschappelijke kennis in de ballet cultuur en out of the box denken. Ons doel is om onze dansers van betrouwbare informatie te voorzien, zodat zij in staat worden gesteld om gezonde keuzes te maken. Door de steun van Gymna kunnen wij het beste team mogelijk zijn.”

Benieuwd wat Gymna voor u kan betekenen? Kom volgende week donderdag 24 juni langs tijdens onze open deur dag te Hapert!

Foto: Altin Kaftira