Het inrichten van een fysiotherapie trainingsruimte, hoe richt je een professionele trainingsruimte in?

Binnen je praktijk staat het in beweging brengen en houden van je patiënten centraal. Training en het uitvoeren van huiswerkoefeningen vormt vaak een belangrijk onderdeel van het herstelproces. Een professionele trainingsruimte met de juiste oefenmaterialen en apparatuur is onmisbaar om de patiënt te kunnen coachen naar het gewenste resultaat. Maar hoe kan je een trainingsruimte het beste inrichten? 

Jouw praktijk is onze zorg. We selecteerden de meest professionele krachtapparatuur , cardio-apparatuurtrain- en oefenmaterialengewichtjes en alles wat je verder nodig hebt voor vrije fitness.

 

> Shop onze trainingsruimte selectie

 

In een professionele trainingruimte kan je je patiënt optimaal begeleiden en adviseren in de oefeningen die nodig zijn voor het herstel. Twijfel je over de inrichting van jouw trainingsruimte?

Bij ons kan je terecht voor advies over de inrichting van een goede en functionele trainingsplek. Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek over de inrichting van de trainingsruimte van jouw praktijk. We bekijken samen je wensen en inventariseren de mogelijkheden van je ruimte. Samen kijken we hoe je die het beste kan inrichten.

 

> Neem contact op voor vrijblijvend advies