Toekomstgerichte fysiotherapie: de evolutie van de praktijk in samenwerking met Gymna

Bij Gymna Nederland zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom zijn we zo blij dat we Margriet de Vos en haar Huid en Gezondheidskliniek Woerden kunnen ondersteunen bij het realiseren van haar passie op het gebied van wellness en fysiotherapie behandelingen. We spraken Margriet in haar kliniek over haar visie op fysiotherapie, haar praktijk en haar ervaring met Gymna. 

Margriet, je werkt als fysiotherapeut, huidspecialist en orthomoleculair therapeut. Dat is best uniek te noemen. 

Ja, ik zie mezelf als een wellness- en medische therapeut en ik vind het belangrijk om mijn cliënten een complete ervaring te bieden. Voor mij spelen rust, geur en beleving een belangrijke rol bij het behalen van optimale resultaten. Een comfortabele stoel en een verse kop thee of wachten in een oubollige wachtruimte op een harde stoel, maakt nogal een verschil. Het lijken misschien bijzaken maar ik vind die service belangrijk, want het gaat om het totale plaatje.

Heb je daarom bij Gymna aangeklopt? 

Ja, de Gymna producten passen perfect bij mijn concept, want ik vind de uitstraling, het bedieningsgemak en het comfort heel belangrijk.  Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel verschil het maakt als je behandeld wordt op een comfortabele behandelbank met kussenverwarming en een hygiënisch Ergomax gezichtskussen. Heerlijk voor de koude wintermaanden en na de behandeling heb je geen drukplek op je hoofd staan, wat wel zo prettig is als je daarna weer over straat gaat. Bij Gymna heb ik een uitstekende service ervaren en Laura denkt actief met me mee en is eerlijk over haar producten. 

Hoe zie je de toekomst van je praktijk en de fysiotherapie in het algemeen? 

We zijn blij met onze groei en ontwikkeling en daarom verhuizen we binnenkort naar een groter pand, waar we een breder scala aan trainingen kunnen aanbieden. We hebben zelfs een collega aan boord die gespecialiseerd is in claudicatio intermittens en we zijn van plan om twee loopbanden bij Gymna aan te schaffen.

Ik denk dat de toekomst van de fysiotherapie er anders uit zal zien en ik verwacht dat vergoedingen steeds minder zullen worden. Daarom richt ik me nu al op het bieden van een complete beleving en het creëren van mooie, ontspannen ruimtes waar luxe en aandacht voor de klant centraal staan. Het moet echt een feestje zijn om hier te komen! We bieden onze klanten zelfs massage therapie aan als extra service, die niet valt onder de fysiotherapie en gegeven wordt door onze ontspanningsmasseur. Daarnaast hebben we ook een sportmasseur in dienst die ook op zaterdag werkt. Ik denk dat dit de toekomst is, net zoals bij een bezoek aan de sauna, waar een massage ook niet wordt vergoed.

We blijven ons daarom richten op het verbeteren van onze massage therapieën voor het lichaam en het gezicht, zoals bijvoorbeeld bij aangezichtspijn. Hiervoor is een goede gezichtsuitsparing van de behandelbank essentieel om de Nervus Trigeminus-klachten te verminderen. We werken daarom ook met biologische producten, speciaal tijdens onze fysiotherapie behandelingen.

Toekomstgerichte-fysiotherapie-de-evolutie-van-de-praktijk-in-samenwerking-met-Gymna

 

Margriet de Vos en haar Huid en Gezondheidskliniek Woerden zijn een geweldig voorbeeld van hoe wellness en medische behandelingen hand in hand kunnen gaan om klanten een complete ervaring te bieden. Bij Gymna zijn we er trots op om Margriet en haar team te ondersteunen bij het realiseren van hun visie op de toekomst van de fysiotherapie. We kijken uit naar de verdere samenwerking!