What's new? De belangrijkste fysio praktijkontwikkelingen in 2021

What's new?

De belangrijkste fysio praktijkontwikkelingen in 2021 op een rijtje:

 

Kwaliteit en veiligheid

1. Aandacht voor kwaliteit en veiligheid in de praktijk. Upgrade de dagelijkse werkzaamheden en investeer in kwalitatief materiaal. 

Bied uw patiënten heel eenvoudig solide en veilige ondersteuning, in zit- en lighouding met de nieuwe gymna.GO behandeltafel. Daarbij draagt een in hoogte verstelbare tafel ook bij aan een gezonde werkhouding voor de fysiotherapeut. Dit nieuwe instapmodel behandeltafel combineert functionaliteit en kwaliteit en is beschikbaar in verschillende frisse kleuren. 

 

Hygiëne

2. Met de aanwezigheid van het COVID virus is hygiëne belangrijker dan ooit. Welke aanpassingen kan u doorvoeren om uw praktijk veiliger en schoner te maken voor uzelf en de patiënt? 

Denk bijvoorbeeld aan een wasbaar gezichtskussen voor maximale hygiëne. De Gymna Ergomax is naadloos, zacht en waterbestendig en daarmee het ideale kussen voor behandeling van patiënten in buikligging. U wast het af en zorgt zo voor optimale hygiëne voor uw patiënten.

 

Pssst.. Om de lancering te vieren krijgt u nu bij aanschaf van een Gymna.GO een Ergomax kussen gratis!

 

Ontdek de Gymna.Go op www.gymna.com/nl/producten/treatment-tables/gymnago of vraag direct een offerte aan via info@gymna-shop.nl.