De inrichting van de osteopathie praktijk is belangrijker dan je denkt. Een goed ingerichte praktijk zorgt ervoor dat je elke dag met plezier aan het werk gaat, maar ook dat je rust, vertrouwen en professionaliteit uitstraalt naar patiënten. In dit artikel lees je hoe je kleurkeuzes maakt tijdens het inrichten van je praktijk ruimte en waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe behandeltafel.
Hoe bepaal je welke specialisaties je aanbiedt in je fysiotherapiepraktijk? Gymna Nederland vroeg het aan Eva de Weert. Opgegroeid in een ondernemersgezin wist Eva altijd al dat ze graag de stap zou zetten om voor zichzelf te beginnen. Vijf jaar geleden is haar droom uitgekomen en werd ze samen met Maarten Theijsmeijer praktijkeigenaar van Alpha fysiotherapie.
Gymna is trotse partner van Het Nationale Ballet in Amsterdam. Het balletgezelschap ontwikkelt, produceert en toont balletten op internationaal topniveau. 80 dansers van over de hele wereld maken met passie en vakmanschap hun ambities waar. De kernwaarden van Gymna vormen een perfecte match met deze professionele, inspirerende omgeving waar de fysieke impact op de prestaties groot is.

Duurzame initiatieven bij Gymna

Duurzaamheid is natuurlijk elke dag van belang. Daarom werken we bij Gymna dagelijks op verschillende manieren aan ecologische maatregelen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Ontdek welke acties Gymna onderneemt om de impact op het milieu te verminderen.
Het is vandaag 1 juni, de Internationale Dag van het Kind! Vaak kan een kind ondersteuning gebruiken in zijn groeiproces en functioneren. Voor de gelegenheid sprak Gymna met Sofie Roelandt, Osteopaat gespecialiseerd in behandeling van baby’s en kinderen. We vroegen naar haar visie als osteopaat om kinderen te behandelen.